Anders Logistics

Over ons

Bij ons kunt u terecht voor alle verzendingen. Wij verzorgen verzendingen naar zakelijke en particuliere adressen in heel Nederland en de EU landen. U kunt onze pakketdienst inschakelen voor het versturen van een klein pakketje, maar ook voor partijverzendingen.

Anders BV wordt geleid door ervaren transportmensen die ervoor gaan. Die precies weten hoe het werkt in het goederenvervoer en de logistiek. Een klus die nog eerder gisteren af moest dan vandaag? Business as usual. Improvisatie en flexibiliteit staan bij ons hoog in het vaandel .

Anders BV werkt met korte lijnen en we communiceren heel transparant. U heeft altijd met dezelfde contactpersoon te maken. Niet alleen grote klanten, ook steeds meer MKB-bedrijven en particulieren weten de weg te vinden naar Anders BV. Dat is niet gek aangezien:

  1. Onze locatie zich pal aan de A4, A5 en diverse uitvalswegen van Amsterdam bevindt.
  2. De ligging t.o.v. Schiphol uiterst gunstig is.
  3. We een zeer goede reputatie hebben als een snel, veilig, betrouwbaar en flexibel vervoersbedrijf.

Realtime GPS Systeem

Al onze voertuigen zijn voorzien van een Realtime GPS Systeem. Dit zorgt ervoor dat wij altijd op de hoogte zijn waar de chauffeur zich bevind.

Werkwijze

Anders BV hanteert een transparante en effectieve werkwijze. We zijn duidelijk in wat we voor u kunnen betekenen en denken graag met u mee. Omdat wij denken buiten de kaders kunt u ook terecht met uw specifieke wensen.

We gaan graag een stapje verder voor u!

Mocht u vragen hebben dan zijn wij te allen tijde beschikbaar om deze te beantwoorden. Maakt u daarvoor gebruik van het contactformulier op onze website, telefonisch contact kan natuurlijk ook. Kortom pakketten klein, groot, enkel of partij, Anders BV zorgt voor een snelle en persoonlijke oplossing!